köök, kook, Estratègies de comunicació de marca, Igualada
Serveis per a dissenyadors - postres
 

POSTRES

Per passar a les postres s’aconsella haver fet prèviament un menú complet o un menú petit.

 

— Un cop concretat el posicionament de la marca, i haver proposat accions de comunicació per assolir-lo, també podem ajudar-te en el desenvolupament i portada a terme d'aquestes accions, aportant un punt de vista des de la vessant de la comunicació i la publicitat:

· imatge gràfica (logotip i papereria)

· fullets, catàlegs, etc.

· pàgina web

· mailings

· e-mailings i publicitat on-line

· comunicació interna de l’empresa

· preparació de presentacions, cursos, conferències…

· anuncis de ràdio, campanyes publicitàries d’exterior

· etc.

 

Es pot contribuir en la ideació del material, la redacció i correcció dels textos que requereixi i fins i tot la gestió de la producció (figura de l'executiu de comptes), sempre amb la intenció de simplificar la teva feina perquè et puguis dedicar plenament a dissenyar.

 

Podem treballar amb els teus proveïdors habituals o, si ho prefereixes, nosaltres mateixos busquem els proveïdors més adequats entre el ventall dels que coneixem.

 

 

També et podem oferir els següents serveis:

 

Naming: busquem un nom per a l’empresa o per al producte/servei que estigui d’acord amb el posicionament de la marca i alhora el transmeti.

 

Actualització del projecte estratègic o document estratègic. Perquè el mercat, la competència, el públic…, canvien per moments, la marca no pot ser estàtica: cal que també evolucioni i reaccioni a les noves situacions.

 

 

 

 
ANEMOAPR08 15
Tornar a la pagina inicial Menú principal Text - Petit Text - Mitjà Text - Gran